скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
53
424
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
0
2
3
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, середа, 12 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 242 / 253
приурочувати (UTC +01) : 09:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:30 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:30 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:30

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:30

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:30

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:30

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:30

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:30

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:30

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:30

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:30

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:15

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:30

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:30

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:30

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:30

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:30

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

12
09:30
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel