скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
53
52
4
1
1
2
1
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2016 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, середа, 13 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 317 / 365
робочий день року : 221 / 253
приурочувати (UTC +01) : 18:07
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:07

UTC
-09
Alaska
08:07

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:07

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:07

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:07

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:07

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:07

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:07

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:07

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:07

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:07

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:07

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:07

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:52

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:07 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:07 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:07 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:07 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:07 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

13
18:07
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel