скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
53
424
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
2
1
0
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2020 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, середа, 16 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 289 / 365
робочий день року : 202 / 253
приурочувати (UTC +01) : 11:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:57 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:57

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:57

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:57

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:42

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:57

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:57

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:57

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:57

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

16
11:57
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel