скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
49
392
четверги :
52
416
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2040
заробітна плата (€):
40800
0
0
0
0
0
52
52
2
0
3
0
1
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
Визначте період
..в Італія
сьогодні, понеділок, 23 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 328 / 366
робочий день року : 229 / 255
приурочувати (UTC +01) : 17:23
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:23

UTC
-09
Alaska
07:23

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:23

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:23

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:23

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:23

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:23

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:23

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:23

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:23

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:23

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:23

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:23

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:08

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:23

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:23 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:23 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:23 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:23 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

23
17:23
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel