скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
50
400
середи :
49
392
четверги :
51
408
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
2
2
3
1
0
3
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
configurazione standard

Святкові дні в році 2029 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, середа, 20 червень, 2018

робочий день : так
тиждень : 25 / 52
день року : 171 / 365
робочий день року : 119 / 253
приурочувати (UTC +01) : 14:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:59

UTC
-09
Alaska
04:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:59

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:44

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:59

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:59

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:59

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:59

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

20
14:59
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel