скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
53
52
4
1
0
3
0
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, четвер, 25 квітень, 2019

робочий день : ні (Anniversario Liberazione)
тиждень : 17 / 52
день року : 115 / 365
робочий день року : 80 / 253
приурочувати (UTC +01) : 23:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:50

UTC
-09
Alaska
13:50

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:50

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:50

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:50

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:50

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:50

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:50

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:50 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:50 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:35 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:50 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:50 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:50 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:50 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:50 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

25
23:50
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel