скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
51
408
вівторки :
49
392
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
1
3
0
1
2
3
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
configurazione standard

Святкові дні в році 2009 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, понеділок, 15 жовтень, 2018

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 288 / 365
робочий день року : 201 / 253
приурочувати (UTC +01) : 12:42
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:42

UTC
-09
Alaska
02:42

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:42

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:42

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:42

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:42

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:42

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:42

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:42

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:42

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:42

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:42

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:42

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:27

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:42

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:42

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:42

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:42

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:42

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

15
12:42
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel