скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Італія
сьогодні, середа, 3 березень, 2021

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 62 / 365
робочий день року : 42 / 255
приурочувати (UTC +01) : 07:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

03
07:18
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel