скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
53
52
3
1
0
3
0
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
configurazione standard

Святкові дні в році 2011 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, п'ятниця, 27 квітень, 2018

робочий день : так
тиждень : 17 / 52
день року : 117 / 365
робочий день року : 82 / 253
приурочувати (UTC +01) : 04:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:31 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:31 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:31 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:31 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:31 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:31 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:31 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:31 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:31

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:31

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:31

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:31

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:31

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:31

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
квіт.

27
04:31
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel