скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2004 :

1.
Capodanno  : 
2.
Epifania  : 
3.
Lunedì di Pasqua  : 
4.
Anniversario Liberazione  : 
😥
5.
Festa del lavoro  : 
😥
6.
Festa Repubb. Italia  : 
7.
Ferragosto o Assunzione  : 
😥
8.
Ognissanti o Tutti i Santi  : 
9.
Immacol. Concezione  : 
10.
Santo Natale  : 
😥
11.
Santo Stefano  : 
😥


Визначте період
..в Італія
| Giorni festivi nazionali
сьогодні, середа, 6 грудень, 2023

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 340 / 365
робочий день року : 236 / 250
приурочувати (UTC +01) : 01:34
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:34 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:34 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:34 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:34 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:34 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:34 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:34 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:34 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:34 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:34

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:34

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:34

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:34

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:19

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:34

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:34

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:34

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:34

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:34

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

06
01:34
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Schweiz
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom & Ireland
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







Sign out
API
API
контакти
Excel