скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
52
416h
середи :
52
416h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
49
392h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
4
0
1
2
3
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2003 :

Capodanno : 
Epifania : 
Lunedì di Pasqua : 
Anniversario Liberazione : 
Festa del lavoro : 
Festa Repubb. Italia : 
Ferragosto o Assunzione : 
Ognissanti o Tutti i Santi : 
Immacol. Concezione : 
Santo Natale : 
Santo Stefano : 
..в Італія
сьогодні, четвер, 12 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 346 / 365
робочий день року : 242 / 253
приурочувати (UTC +01) : 04:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:04 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:04 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:04 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:04 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:04 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:04 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:04 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:04

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:04

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:04

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:49

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:04

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:04

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:04

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:04

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:04

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

12
04:04
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Suisse
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel