скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Immacol. Concezione  : 
2.
Santo Natale  : 
😥
3.
Santo Stefano  : 


Визначте період
..в Італія
| Torino
сьогодні, неділя, 27 листопад, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 331 / 365
робочий день року : 228 / 251
приурочувати (UTC +01) : 03:25
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:25 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:25 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:25 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:25 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:25 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:25 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:25 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:25 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:25

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:25

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:25

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:25

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:25

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:10

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:25

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:25

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:25

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:25

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:25

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

27
03:25
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Schweiz
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom & Ireland
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel