скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2002 :

1.
Capodanno  : 
2.
Epifania  : 
😥
3.
Lunedì di Pasqua  : 
4.
Anniversario Liberazione  : 
5.
Sa Die de Sa Sardigna  : 
😥
6.
Festa del lavoro  : 
7.
Festa Repubb. Italia  : 
😥
8.
Ferragosto o Assunzione  : 
9.
Ognissanti o Tutti i Santi  : 
10.
Immacol. Concezione  : 
😥
11.
Santo Natale  : 
12.
Santo Stefano  : 


Визначте період
..в Італія
| Sardigna
сьогодні, неділя, 25 лютий, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 08 / 52
день року : 56 / 366
робочий день року : 39 / 254
приурочувати (UTC +01) : 10:25
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:25 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:25

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:25

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:25

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:25

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:25

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:25

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:25

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:25

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:25

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:25

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:25

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:25

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:10

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:25

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:25

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:25

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:25

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:25

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

25
10:25
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Schweiz
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom & Ireland
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel