Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1991 :

1.
Capodanno  : 
2.
Epifania  : 
😥
3.
Lunedì di Pasqua  : 
4.
Anniversario Liberazione  : 
5.
Festa del lavoro  : 
6.
Festa Repubb. Italia  : 
😥
7.
Ferragosto o Assunzione  : 
8.
Ognissanti o Tutti i Santi  : 
9.
Immacol. Concezione  : 
😥
10.
Santo Natale  : 
11.
Santo Stefano  : 


Визначте період
..в Італія
| Giorni festivi nazionali
сьогодні, п'ятниця, 21 червень, 2024

робочий день : так
тиждень : 25 / 52
день року : 173 / 366
робочий день року : 121 / 254
приурочувати (UTC +01) : 04:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:04 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:04 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:04 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:04 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:04 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:04 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:04 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:04 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:04

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:04

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:49

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:04

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:04

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:04

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:04

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:04

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

21
04:04
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Monaco
Greece
Luxembourg
Canada
Working days world map
USA
España
Schweiz
Deutschland
Poland
Österreich
France
United Kingdom & Ireland
Portugal
Brasil
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Netherlands
Belgique
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel